Coșul tău de cumpăraturi

Nu ai nimic în coșul de cumpărături. Fă prima ta comanda acum!
spre magazinul online

Lista de favorite

Trebuie să intri în cont sau să te înregistezi pentru a adăuga produse în lista de favorite.
Înregistrează-te
Închide

Ghid practic de îngrijire a bărbii

Autor:

22.01.2020

Ce produse să utilizezi pentru îngrijirea bărbii și mustăților? Iată câteva produse indispensabile pentru un styling perfect

Semnificația simbolică a bărbii (semn de putere, statut social sau religios, înțelepciune, virilitate și maturitate sexuală) a rămas un fapt cunoscut încă din Antichitate. Barba și mustața sunt purtate astăzi ca accesorii estetice, care pot fi îndepărtate sau modificate prin bărbierit sau tuns. De mult timp au trecut zilele când se credea că bărbații își lasă barba să crească doar din lene. Nu, astăzi barba atrage din ce în ce mai mulți bărbați. Iar pentru a purta o adevărată barbă frumoasă, trebuie să-i acorzi atenție zilnic: iginenă, hidratare, hrănire, tuns, periaj... Și pentru a face acest lucruri, anumite produse devin rapid esențiale.

Șampon pentru a curăța barba

Diverse cercetări au demonstrat că părul de pe față adună o mulțime de microbi. Barba este ca părul, sau orice parte a corpului: poate fi și trebuie curățată! Așadar, când vorbim despre produse pentru a îngriji barba, șamponul vine destul de repede pe lista esențială. Acest produs îți va permite să curăți bine barba, fără a ataca pielea sau a slăbi părul.  În acest scop poți folosi șamponul cu efect revigorant Alpha Homme a cărui ingrediente active vor umple părul cu forță și energie, încărcându-l cu prospețime și vigoare.

Produse pentru aranjarea bărbii

Balsamul pentru barbă Alpha Homme va fi folosit pentru o barbă cu părul fragil, uscat, sau pentru a disciplina părul. Acesta hidratează, oferind în același timp un aspect îngrijit bărbii. Uleiul Alpha Homme va asigura o hrănire intensă, refacerea și întărirea structurii părului, fără a-l îngreuna. Principala diferență dintre un ulei de barbă și un balsam, este că, cel din urmă,  va avea o putere de fixare pe care uleiul nu o poate oferi. Prin urmare, poți foarte bine folosi balsamul dimineața, pentru o barbă disciplinată în timpul zilei, apoi uleiul seara, pentru a hidrata și a hrăni pielea și firul de păr.

Utilizarea cerii de styling petru mustață este probabil mai puțin comună, dar totuși, în unele cazuri necesară. Utilizarea ei depinde în principal de stilul tău de barbă. Dar dacă optezi pentru un gradient sau dacă vrei o mustață mai lungă, vei înțelege rapid utilitatea acesteia. Ceara pentru styling Estel Alpha Homme te  va ajuta să-ți modelezi mustața: poate suna haios, dar, dacă o folosești, aceasta va adăuga o atingere sofisticată bărbii tale. Eleganța se ascunde în micile detalii! 

Un sfat: testează produsele și creează-ți propria opinie!!! Aceste produse sunt la îndemâna tuturor, pot fi folosite o dată pe zi sau chiar mai mult, dacă este nevoie, și în orice moment al zilei pentru a reface barba! Durează doar un minut pentru a le aplica pe față și a le simți imediat beneficiile.

Citește și sfaturile noastre pentru un bărbierit perfect

Toate produsele Alpha Homme

sus