Coșul tău de cumpăraturi

Nu ai nimic în coșul de cumpărături. Fă prima ta comanda acum!
spre magazinul online

Lista de favorite

Trebuie să intri în cont sau să te înregistezi pentru a adăuga produse în lista de favorite.
Înregistrează-te
Închide

Sfaturi pentru un bărbierit perfect

Autor: Estel Romania

22.01.2020

Procesul de bărbierit implică 3 actori: părul, pielea și aparatul de ras, dar ascunde o problemă complexă. Dificultățile sunt legate de duritatea firelor de păr, de orientarea lor variată, de neregulile reliefului pielii, sau de produsele neadecvate. Bărbieritul poate fi ușor și simplu. Uită de iritații și durere!

Ce produse să utilizezi pentru bărbierit? Iată câteva produse indispensabile pentru o îngrijire profesională create special pentru bărbați de specialiștii laboratorului Estel Professional.

Produse Pre-bărbierit

Pre-bărbieritul pregătește părul și pielea pentru bărbierit. Acesta își propune să limiteze frecarea, să optimizeze bărbieritul cât mai aproape posibil și să minimizeze traumele în același timp. Hidratarea bărbii timp de 3 minute reduce forța necesară pentru tăiere cu un factor de 2,5%. Cremă răcoritoare înainte de bărbierit PRE-SHAVE ALPHA HOMME înmoaie părul/firele de păr și pregătește pielea pentru procesul de bărbierit. Revigorează, tonifiază, hidratează și îmbunătățește alunecarea aparatului de ras.

Produse pentru bărbierit

Produsele pentru bărbierit din gama Alpha Homme oferă un bărbierit confortabil și un control complet atunci când se execută conturul. De asemenea, produsele îți vor permite să hrănești pielea în același timp cu barba, care va părea, mai strălucitoare. Și să nu uităm, mirosul masculin al acestora! Puteti alege dintre produse in forma de gel, loțiune, cremă sau spumă-cremă. Mai nou încercați uleiul sau uleiul-gel pentru bărbierit Alpha Homme - nu curge, asigură o alunecare fină a lamei și un control total la conturul bărbii. Câteva picături de ulei sunt tot ceea ce-ți trebuie, pentru că uleiul va acționa ca lubrifiant, rezultatul fiind un bărbierit neted și fără iritații iar pielea feței va rămâne hidratată. Uleiul se înlătură apoi cu ușurință, cu ajutorul apei.

Produse după bărbierit

Îngrijirea după ras constă în aplicarea apei mai reci și apoi a unui emoliant. Acesta va urmări să reducă la minimum stimulii senzoriali și să restabilească funcția de barieră a pielii. Cremele și loțiunile după bărbierit sunt binevenite pentru a ușura pielea după utilizarea lamei. Produsele Alpha Homme după bărbierit (crema, crema cu efect revigorant si loțiunea pentru piele normala sau sensibilă) conțin alantoină, care ajută la regenerare și calmarea pielii. Acestea hrănesc și asigură o hidratare optimă, având totodată și un efect keratolitic. Oricare ai alege sa folosesti, pielea ta va fi garantat sanatoasă și fară iritații.

Produse îngrijire piele

Da, și bărbații au nevoie de un ritual de îngrijire, iar exfolierea reprezintă o etapă esențială pentru o piele sănătoasă. Procedura dată înlătură celulele moarte, îmbunătățește circulația și tonifiază pielea. Scrubul Alpha Homme pentru ten și scalp este un produs indispensabil în acest sens, întrucât acesta curăță porii în profunzime, ușurează procesul de bărbierit și are efect keratolitic.

Dacă porți mustăți sau barbă îți recomandăm sa citești și articolul dedicat îngrijirii acestora

Acum ai la îndemână cheia pentru a evita neplăcerile bărbieritului! Folosind o îngrijire profesională vei asigura hidratarea necesară pielii tale și vei uita de toate imperfecțiunile după bărbierit.

Alpha Homme - creat pentru barbati

sus