Livrarea gratuită pentru comenzi peste 150 RON Program de lucru: Luni-Vineri, 09:00 - 17:30 +40 759 031 017

Coșul tău de cumpăraturi

Nu ai nimic în coșul de cumpărături. Fă prima ta comanda acum!
spre magazinul online

Lista de favorite

Trebui să intri în cont sau să te înregistezi pentru a adăuga produse in lista de favorite.
Înregistrează-te
close

Despre noi

Salut! Suntem "Estel SVX Group" SRL - distribuitorul oficial in România al Companiei "Unicosmetic" SRL, producătoare produse cosmetice profesionale pentru păr, marca ESTEL Professional. Produsele noastre sunt destinate saloanelor de frumusete, stiliștilor profesioniști, dar oferim și o gamă largă de produse de îngrijire a părului în condiții casnice, menite să prelungească  și să mențină efectele procedurilor și tratamentelor de salon. 

Estel Professional este un partener de încredere al Hairstylistului. O companie ce oferă produse de calitate recunoscută la nivel mondial, cu un concept inovator și abordare remarcabilă. Brandul Estel oferă o gamă completă de produse profesionale de îngrijire a părului, vopsire și styling. Compania "UNICOSMETIC" are o rețea de distribuire larga in toate regiunile de Rusia, Letonia, Lituania, Germania, Polonia, Austria.

Suntem distribuitorii oficiali ai mai multor branduri de cosmetice și produse din domeniul Beauty, precum brandul francez de produse pentru manichiură și nail art Didier Lab.

sus