Coșul tău de cumpăraturi

Nu ai nimic în coșul de cumpărături. Fă prima ta comanda acum!
spre magazinul online

Lista de favorite

Trebuie să intri în cont sau să te înregistezi pentru a adăuga produse în lista de favorite.
Înregistrează-te
Închide

Sfaturi si trucuri pentru a-ti mentine parul blond ingrijit

Autor:

03.02.2020

Blond auriu, blond gheață, blond cenușiu, blond nisipiu, blond miere, chihlimbar, blond platinat, blond venețian, blond caramel, blond alb (unicorn), blond argintiu...., ai putea spune că există o infinitate de nuanțe în această culoare a părului! Dar cum păstrezi strălucirea și vitalitatea acestei culori legendare, întruchiparea frumuseții? În această învălmășeală de informații de pe internet, un rezumat clar și exhaustiv pare necesar. Așadar, pentru a proteja și îmbunătăți această culoare fragilă, va trebui să utilizezi produse potrivite pentru tipul tău de păr.

  • Privilegiază produsele „speciale pentru blond”!!!

Părul blond e foarte fragil iar nuanța se schimbă la fiecare spălare. Nicio problemă, cu Estel Professional alegerea nu lipsește ... Game întregi au fost gândite să sublimeze această culoare care fascinează atât de mult.

  • Creează-ți propria rutină pentru a îngriji părul blond.

Ideal este să urmezi sfânta treime de îngrijire a părului: șampon, balsam și mască.

Dacă ai norocul de a fi blondă în mod natural sau dorești să păstrezi o culoare blondă cu aspect natural, ar trebui să folosești produsele noastre revelatoare de luciu. Fără să îți modifice nuanța, acestea vor aduce vitalitate și strălucire părului tău, hidratându-l în același timp. Gama Otium Diamond conține colagen,  proteine de mătase și pantenol, această formulă va oferi netezime și elasticitate părului.

O culoare blondă aurie trebuie, de asemenea, menținută pentru a nu deveni ternă și pentru a-și păstra reflexele calde. În acest caz poți alege produsele pentru păr blond din gama Estel Prima Blonde. Sistemul NATURAL Pearl cu pantenol și keratină are grijă de părul blond, ajutându-l să-și restabilească structura și dăruindu-i finețe.

Părul blond platinat are nevoie de produse specifice pentru a rămâne alb argintiu și pentru a nu se îngălbeni. Va fi întreținut cu produse cu nuanțe de violet, pentru a neutraliza reflexele de galben. Produsele cu pigment violet actionează pe același principiu: lasă-le să stea câteva minute apoi clătește. Bogate în pigmenți, șamponul și balsamurile profesionale vor neutraliza ușor reflexele nedorite și vor aduce un ton rece subtil blondului tău. Le poți lăsa până la 10 minute, în funcție de efectul scontat. Dacă ai părul poros și permeabil la pigmenți, timpul de expunere trebuie controlat. Unele fire de păr se transformă foarte repede, iar altele au nevoie de mai mult timp! Nu-ți faceți griji, respectând aceste precauții, părul tău nu va deveni mov! Vezi mai multe informații cum să îți menții blondul cenușiu frumos.

  • Hrănește intens părul

Pentru ați păstra o frumoasă nuanță de blond și un păr mătăsos, este imperativ să-ți hrănești intens părul. Iți recomandăm măștile cu pigment care acționează 2 în 1, hidratează și nuanțează totodată părul. Masca Luxury Cool Blond Haute Couture si Luxury Purple Blond Haute Couture conțin ulei de mango și orhidee care vor face părul mai mătăsos, mai neted oferindu-i în același timp o nuanță seducătoare. Compoziția bogată a măștii Secrets Blond Stralucitor face părul mai gros, mai moale, mai strălucitor și mai fin, chiar și în condiții de umiditate ridicată.

  • Pentru o rutină completă a părului blond delicat și fragil, folosește un ulei pe vârfuri.

Hidratante și hrănitoare, uleiurile din gamele Prima Blonde și Haute Couture Luxury Blond îți vor oferi suplețe și strălucire, fiind potrivite pentru orice tip de nuanță de blond. Uleiurile prețioase de inca-inchi si vitamina E, combinate armonios în compoziția produsului Prima Blonde, conferă netezime, senzație de mătase și un luciu uimitor. Extractul de perle din componența uleiului Luxury Blonde Haute Couture conferă structurii părului densitatea necesară fără a-l îngreuna. Proteinele de mătase și uleiul de argan crează o barieră de protecție și asigură nuanței de blond un luciu uimitor.

Blond total, suvite sau balayage - toate necesită întreținere, astfel încât culoarea să fie strălucitoare și proaspătă. A crede că tehnica este suficientă, fără întreținere, este o eroare foarte frecventă.

Blondul frumos este cu adevărat un lux. Acum, ai toate cărțile la îndemână pentru a avea un păr superb blond. Alegerea îți aparține!

Ai grijă de părul tău!
 
 
sus