Coșul tău de cumpăraturi

Nu ai nimic în coșul de cumpărături. Fă prima ta comanda acum!
spre magazinul online

Lista de favorite

Trebuie să intri în cont sau să te înregistezi pentru a adăuga produse în lista de favorite.
Înregistrează-te
Închide

Prezentarea colectiei 2020 by Estel Professional in Romania

Autor: Estel Romania

11.12.2019
image
image
image
image
image
image
image

Estel Professional România și-a întâmpinat oaspeții în acest sezon pentru a descoperi împreună noua colecție Estel 2020: trenduri inovative, o nouă etapă, un concept nou și un nou decor.

Acest eveniment organizat în jurul unui dineu impozant cu o audiență internațională de hair stylistii cunoscuți, peste 200 de participanți din diferite țări, s-a fondat pe aura internațională a Russian Hair Haute Couture, împărtășind idei, sfaturi și o mulțime de vise!

Gazda serii a fost însăși Andrey Pulin, Art Directorul Academiei Internationale Estel. Seara a început cu prezentarea noii colecții 2020 sub semnul influențelor pop art, o colecție urbană foarte comercială, ușor de oferit consumatorilor.

Hair stylistii echipei Estel Professional au adus publicului propria lor lume și viziune despre creativitate. Momentul cheie al serii a fost acel în care fiecare coafor a putut să se exprime liber și să pună în aplicare inspirația și creația sa, direct pe scenă, în ochii spectatorilor: un exercițiu de stil care s-a concentrat pe amestecarea texturilor, a materialelor și volumelor contrastante.

Tunsori buzz, împletituri boho, linii curate, texturi vibrante - aspectul COLLECTION 2020 este încrezător, expresiv și individual. Coafuri boeme chic, bucle în volum au dezvăluit note de feminitate dar și aspecte de stil subteran.  În materie de stil masculin, s-a optat pentru prezentarea tunsorilor cu  linii moderniste în atitudine pop.

Parada finală a modelelor ne-a transportat în lumea stilului cu o anumită convingere: extravaganta se întîlnește cu simplitatea, accentele de culoare expresive iau forma unei naturalețe reduse.  Întreg spectacolul serii ne- a spus o poveste din care învătăm că trebuie să îndrăznim, să vibrăm și să împărtășim.

Participantilor li s-a oferit posibilitatea de a interactiona direct cu hair stylistii si modelele prezentate, iar această etapă interactivă a fost un atuu al evenimentului, oferind fiecărui coafor o bogată inspiratie.

Seara a fost un mare succes, rămânând a fi o provocare ridicată de Estel Professional pentru toți invitații.

sus