Coșul tău de cumpăraturi

Nu ai nimic în coșul de cumpărături. Fă prima ta comanda acum!
spre magazinul online

Lista de favorite

Trebuie să intri în cont sau să te înregistezi pentru a adăuga produse în lista de favorite.
Înregistrează-te
Închide

Nou! Trinity Haircare acum si in Romania

Autor:

13.10.2022

DESCOPERA produsele Trinity Haircare!

TRINITY HAIRCARE își găsește originea în frumoasa țară - Elveția. Suntem mândri de rădăcinile noastre elvețiene și de una dintre caracteristicile tipice pentru care Elveția este cunoscută în întreaga lume: produse de calitate superioară.
Sortimentul de produse TRINITY are gamă de colecții exclusive de produse: de la îngrijire și coafare până la vopsele și alte produse de servicii de salon.  Am dori să oferim un concept complet de îngrijire. O serie de produse care răspunde tuturor cerințelor dintr-un salon de coafură profesionist. Nu doar cerințele de astăzi și nu doar pentru un tip de păr, ci pentru toată lumea și în orice moment.

Acoperirea tuturor nevoilor ingrijirii părului, a sarcinilor zilnice din saloanele de coafură și a produselor de îngrijire fac din TRINITY Haircare nu doar o serie de cosmetice naturale, ci și un brand lider de produse pentru profesionisti. Vă oferim toate instrumentele pentru a conduce o afacere de succes și profitabilă, susținând în același timp creativitatea profesiei tale. Produse performante, stabile, sofisticate și cu acelasi rezultat in timp – TRINITY pentru îngrijirea părului. Specialiștii din laboratoarele TRINITY au reușit să formuleze linia noastră de îngrijire și alte produse complet VEGAN și au renunțat complet la substanțele de origine animală din ingredientele utilizate.

Trinity - Essenta naturii. Tratament. Grija pentru par

Îmbunătățirea permanenta a calității, accent pe valorile Trinity și nu uităm de darurile naturii – aceasta sta la baza colectiei de produse pentru ingrijirea parului Trinity.

  • Color - această gama esențială de îngrijire a părului vopsit oferă strălucire și suplețe părului tau. Apa de ghețar, uleiul de rodie și extractul de măceș protejează și stabilizează culoarea părului.
  • Moisture - Hidratare - gama este concepută pentru utilizarea zilnică in ingrijirea parului. Apa de ghețar, Aloe Vera și Pro-Vitamina B5 asigură părului hidratare intensă, lasându-l strălucitor și sănătos.
  • Volume - produsele din aceasta gama oferă mai multă stabilitate și volum părului fin. Apa de ghețar, extractul de bambus și salvie reglează echilibrul hidric și fortifica părul. 
  • Blonde - produse ce curăță delicat, repara și protejează părul blond natural, decolorat, suvitat și chiar cel alb. Apa de ghețar, platina și ulei de lavandă neutralizează tonurile gălbui, evidențiază nuanțele de blond, redau vitalitatea culorilor și intensifică contrastele.
  • Summer - produsele protejează părul în timpul verii împotriva efectelor negative ale temperaturilor și razelor UV. Apa de ghețar, uleiul de migdale și extractul de algă maro oferă hidratare intensă părului uscat și stresat de soare, lasă părul neted și strălucitor.
  • Winter - produse de îngrijire a părului in timpul iernii ce il protejează împotriva efectelor negative ale frigului de afara și aerului uscat al surselor de caldura din incaperi. Apa de ghețar, Aloe Vera și Pro-Vitamina B5 reglează nivelul de umiditate al pielii și părului.
  • Therapies Cafein - gama de îngrijire si tratament a părului ce stimulează și revigorează rădăcinile și previne căderea părului. Apa de ghețar, cofeina și pro-vitamina B5 reglează echilibrul de umiditate al scalpului și părului și creează condiții pentru creșterea accelerata a părului.
  • Therapies Argan - gama de îngrijire a părului uscat ce curăță delicat, restabilește echilibrul de umiditate al părului și oferă netezime, strălucire și elasticitate naturala. Apa de ghețar, uleiul de argan și extractul de semințe de in restructurează părul în profunzime.
  • Therapies Sensitive - gama pentru terapie de îngrijire ce îndepărtează mătreața și mâncărimea și calmează scalpul iritat. Apa de ghețar, extract de rozmarin și floarea soarelui, precum și Climbazolul adaugă volum și protejează culoarea părului de decolorare. Echilibrul de umiditate asigura sănătatea părului și scalpului, lasă părul strălucitor, curat și proaspăt. Fara parfum - pentru cea mai buna protectie impotriva reactiilor alergice.

Colour Nutri Mask - masti nuantatoare pentru parul vopsit. Reimprospatează culoarea părului și o face mai rezistenta. Asigura strălucire și profunzime culorii, o etanșare perfectă a firelor de păr poroase. Starea părului este îmbunătățită semnificativ. Părul este hidratat.

Kaleid - Pigmenti de păr cu acțiune directă cu efect de biolaminare. Nuanțe superbe la modă fără efect negativ asupra părului - o realitate! Doresti culori intense, vibrante, care hrănesc părul și nu-l usuca. Imposibil? Nu si cu tehnologia THX7 și ingredientele cheie de înaltă calitate.

ReLOAD styling Trinity - Nou. Fresh. Cool. Individual. Unic. Dinamic. Cosmopolit.

TRINITY intră pe podiumurile internaționale cu seria de styling: re:LOAD. Direct din cele mai faimoase capitale ale modei din lume, cu un accent clar pe coafuri individuale, vă prezentăm cele mai bune produse de styling și finisare. Indiferent dacă ești pe scenă, în culise sau simplu spectator in sala, cu re:LOAD ești mereu in centrul atentiei! Fa magie cu parul si creeaza coafuri personalizate cu produsele de styling RELOAD de la Trinity.

TRINIFORCE gama de produse tratament de salon ce nu conține ftalați și gluten și în cea mai mare parte nu conține siliconi și sulfați. Datorită Complexului TRINIFORCE, o combinație de ingrediente naturale, pătrunde profund în cuticulă.
SISTEMUL DE ÎNGRIJIREA PĂRULUI TRINITY - elimină cele mai frecvente probleme ale părului:

  • TRINIPLEXX este un tratament de salon unic și revoluționar, care este dezvoltat în laboratoarele elvețiene de îngrijire a părului TRINITY. TRINIPLEXX repară și întareste firele de păr deteriorate și legăturile rupte din păr. TRINIPLEXX are un rezultat de durată, lasa parul restaurat si regenerat.
  • Triniforce KERATIN FILLER a fost dezvoltat special pentru părul fragil, stresat și tratat chimic. Amestecul unic de trei ingrediente naturale creează o putere terapeutică remarcabilă pentru Complexul Triniforce KERATIN FILLER. Formula inovatoare a Triniforce KERATIN FILLER acţionează profund în partea interioară a fibrelor, reconstruieşte cuticula şi reface părul datorită cheratinei puternic dozate.
  • Datorită noului TRINIFORCE FIBER THICKENER Complex, părul fin este intarit din interior. Rezultatul: păr puternic, voluminos, care strălucește și arată tânăr și sănătos.TRINIFORCE FIBER THICKENER acţionează adânc în interiorul firelor de păr, restructurează cuticula şi o umple cu ingrediente naturale – comparabil cu un tratament cu botox.

Unul dintre marile avantaje ale liniei Triniforce este utilizarea ușoară în salon. 

COT - 141 de nuanțe pentru vopsire cu un rezultat impecabil - culori translucide, naturale, strălucitoare și rezistente datorita ingredientului cheie KERATIN INFUSION COMPLEX și Pigment-Booster PYRAZOL pentru strălucire uluitoare și nuante deosebite. Convinge-te de calitatea unică a vopselei de par de ultima generatie - TRINITY cu KERATIN INFUSION COMPLEX. Mai multă INTENSITATE. Mai mult STRALUCIRE. Mai multă Cremositate. Mai multa REZISTENTA. Mai multe VARIAȚII de nuante.

  • Poate fi folosita ca vopsea permanenta si semipermanenta.
  • Culori strălucitoare care durează mai mult timp.
  • Cantitate scăzută de amoniac.
  • Keratina protejeaza si hraneste parul in timpul procesului de vopsire.
  • Ingrediente utile - keratină, ceară de albine, ulei de cocos, acid ascorbic (vitamina C). Volum - 90 ml

VDT - 140 de nuanțe pentru rezultat perfect - culori intense, strălucitoare și rezistente datorita ingredientului cheie VIBRANT CARE COMPLEX și Pigment-Booster PYRAZOL pentru o acoperire perfectă dar si protectie a părului și scalpului in timpul vopsirii.

  • VDT poate fi folosit pentru vopsirea permanenta sau semipermanenta.
  • Pentru pielea cea mai sensibila - toleranța pielii testată dermatologic de dermatest® (evaluare A).
  • Cea mai bună protecție posibilă a părului și a scalpului
  • Mai multă strălucire și mai multa rezistenta
  • Ingrediente utile - ulei de jojoba, ceara de albine, ulei de miez de rodie, acid linoleic. Volum 60 ml

Gama de produse pentru salon - produse indispensabile pentru munca de zi de in in saloane.

Brandurile Trinity Haircare si Tailors sunt importate si distribuite in Romania exclusiv de Estel SVX Group. 

sus