Coșul tău de cumpăraturi

Nu ai nimic în coșul de cumpărături. Fă prima ta comanda acum!
spre magazinul online

Lista de favorite

Trebuie să intri în cont sau să te înregistezi pentru a adăuga produse în lista de favorite.
Înregistrează-te
Închide

Cum plătesc

În procesul de finalizare a comenzii pe www.estel.ro vei avea posibilitate să alegi metoda de plată preferată.

Momentan plata pentru comenzile facute pe magazinul online www.estel.ro poate fi făcută prin

  • Ramburs. Vei plăti cash la livrarea coletului de catre curier. ATENTIE: la alegerea metodei de plata prin Ramburs, se va percepe si costul pentru procesarea plății cash in valoare de 3 RON.
  • Card Bancar Online. Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2). Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții. Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele PlatiOnline. Siguranța informațiilor dvs. este garantată de faptul că PlatiOnline nu stochează
    datele confidențiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizată către banca procesatoare. În acest fel informațiile dvs. sunt în sigurantă. Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră. Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele ESTEL.

Lucram pentru a imbunatati metodele de plata si in scurt timp iti vom oferi si alte posibilitati comode de plata a cumparaturilor pe www.estel.ro, precum plata securizata online cu un card bancar si altele. 

sus