Coșul tău de cumpăraturi

Nu ai nimic în coșul de cumpărături. Fă prima ta comanda acum!
spre magazinul online

Lista de favorite

Trebuie să intri în cont sau să te înregistezi pentru a adăuga produse în lista de favorite.
Înregistrează-te
Închide
Programează-te acum pentru un tratament potrivit parului tau

Programează-te acum pentru un tratament potrivit parului tau

Redescoperă Frumusețea Părului Tău! 

Ai părul tern și lipsit de vitalitate, greu de aranjat si lipsit de stralucire? E timpul să îi oferi un tratament de hidratare și revitalizare!

Tratamente Personalizate de la cei mai buni producători mondiali - Abril et nature, Lothmann Paris, Glynt Germania! Uită de părul uscat și deteriorat, pufos si greu de gestionat

Partenerii noștri - Hairstilisti profesioniști, specialiști în îngrijirea părului, vă invită să experimentați tratamentele personalizate, create special pentru a reda strălucirea și sănătatea părului tău. Indiferent de tipul sau starea părului tău, avem soluții adaptate necesităților tale.

✨ Rezultate Vizibile dupa primul tratament!

Beneficiază de o experiență de relaxare și frumusețe, cu tratamente intensive de hidratare si regenerare ce redau viața firului de păr. Vei simți imediat diferența în strălucirea și aspectul sănătos al părului tău.

Alege unul din tratamente în dependență de rezultatul dorit

✨ Produse Profesionale și Tehnici Avansate

Folosim cele mai bune produse și tehnici inovatoare pentru a restabili sănătatea părului tău. Cu atenție și pricepere, ne concentrăm pe revitalizarea fiecărui fir, oferindu-ți un păr sănătos cu adevărat mătăsos și strălucitor.

✨ Programează-te Acum!

Ia-ți o pauză de la stresul zilnic și acordă-ți câteva momente de răsfăț în unul dintre saloanele partenere din localitatea ta.

Întreabă hairstilistul tău despre tratamentele Estel SVX Group sau contactează-ne pentru a gasi cel mai apropiat salon partener din localitatea ta!

Toata luna ianuarie ai oportunitatea de a-i oferi părului tău tratamentul pe care îl merită la preț special!

Bucură-te de părul tău sănătos și plin de strălucire! ?✨

sus