Coșul tău de cumpăraturi

Nu ai nimic în coșul de cumpărături. Fă prima ta comanda acum!
spre magazinul online

Lista de favorite

Trebuie să intri în cont sau să te înregistezi pentru a adăuga produse în lista de favorite.
Înregistrează-te
Închide

De ce uleiul de krambe este un component minune pentru produsele îngrijire păr și piele

Autor: Ana, Trainer ESTEL Romania

16.07.2020

Uleiul abisinian de krambe este un ulei vegetal, care se obține din planta Brassicaceae sau mustar Abyssinian. Acest ulei este rar și încă puțin cunoscut, dar care conține o mulțime de virtuți ale frumuseții. Este utilizat într-o mare varietate de aplicații. Este benefic în special pentru îngrijirea părului, fiind un ulei hrănitor și hidratant natural datorită concentrației sale ridicate de acid erucic, și un acid gras din familia Omega 9.

Compoziția uleiului vegetal abisinian

Această formulă organică și naturală este foarte bogată în acid gras gras saturat și nesaturat. Deși compoziția uleiului vegetal abisinian variază în funcție de starea de producție, formula organică conține aproximativ 55 - 56% acid erucic și alți acizi grași dar și vitaminele F, A, B și C. Ingredientele active din uleiul vegetal abisinian ajută la protejarea pielii împotriva uscării. Componentele sale sunt, de asemenea, adaptate la cerințele părului și îl fac un ulei exceptional potrivit părului.

Acidul erucic pentru îngrijirea părului și pielii

Ca parte a familiei Omega 9, acidul erucic poate fi produs de organism și se găsește prezent în sebum. Fără acesta, menținerea elasticității și supleței pielii este considerabil slăbită. Acidul erucic întărește filmul protector al țesutului pielii și limitează pierderile de apă. Fixează apa din celule și asigură hidratarea naturală a pielii. Acționează în același mod pentru celulele părului și, astfel, previne deshidratarea părului.

Extinde tineretea naturală a părului și pielii

Folosit pe scară largă ca bază pentru îndepărtarea produselor de machiaj, fac pielea sclipitoare și moale. Bogat în acizi grași polinesaturați, acest ulei cosmetic conține componente anti-îmbătrânire. Fiind revitalizant, luptă împotriva apariției ridurilor care apar sub efectul vârstei și al agresiunilor externe. Previne degenerarea celulelor epidermice și prelungește tinerețea pielii. Este potrivit pentru toate tipurile de epidermă, dar în special pentru tenul gras, uscat și foarte uscat.

Pentru păr mătăsos și neted

Uleiul vegetal abisinian este foarte apreciat de părul uscat și fragil. Bogat în ingrediente active, hrănește profund fibrele de păr. De asemenea, ajută la descurcarea părului creț, și ondulat. Este un anti-frizz eficient. După utilizarea sa, lasă în urmă o strălucire naturală și radiantă părului tău.

Uleiul vegetal abisinian este perfect dacă doriți să-ti protejezi părul de radicalii liberi. Întărește, revitalizează fibrele de păr și oferă protecție împotriva poluării, căldurii și a razelor solare. De asemenea, restabilește strălucirea părului fără a lăsa părul gras. Este un aliat excelent pentru netezirea firelor de păr

Uleiul de krambe are grijă de scalp și păr

Omega 3-6-9 din compoziție menține echilibrul natural al pielii scalpului și hrănește foliculii de păr. Reduc pierderea umidității și netezesc cuticula, părul devine lucitor și radiant.

În plus, uleiul de crambe:
- confera stralucire si luciu părului uscat;
- protejează de radiațiile UV, se folosește la protecția solară.
- îngrijește și previne căderea părului, îl face mai gros și mai frumos.

Dacă te-am făcut curioasă, descoperă produse de la Estel Professional ce contin acest ulei miraculos.

Luxury Volute - Ulei pentru păr

Lissage - Ulei pentru păr

MOLODO ZELENO - procedura pentru păr

sus