✦PROMOTII cu REDUCERI pana la 30%✦

Program de lucru: Luni-Vineri, 09:00 - 17:30 +40 747 056 359

Coșul tău de cumpăraturi

Nu ai nimic în coșul de cumpărături. Fă prima ta comanda acum!
spre magazinul online

Lista de favorite

Trebuie să intri în cont sau să te înregistezi pentru a adăuga produse în lista de favorite.
Înregistrează-te
Închide

Despre noi

Despre noi

Salut!

Suntem ESTEL ROMANIA - Estel SVX Group SRL - importator si distribuitor de produse profesionale destinate saloanelor de înfrumusețare, stiliștilor profesioniști și produse de îngrijire a părului, menite să prelungească  și să mențină efectele procedurilor și tratamentelor de salon. 

Suntem distribuitorii oficiali exclusivi in Romania a catorva branduri de cosmetice și produse din domeniul Beauty. Portofoliul nostru de branduri include produse ale brandurilor apreciate pe piata Europei.

  • Estel Professional - Unicosmetic SRL - producător produse cosmetice profesionale pentru păr, marca ESTEL Professional. Compania are o rețea de distribuire larga in toate regiunile lumii, inclusiv Rusia, Ukraine, România, Letonia, Lituania, Germania, Polonia, Austria, Mexic etc.
  • Elea Professional - Solvex Lux SRL - producător produse cosmetice profesionale pentru par marca Elea Professional Artisto. Un brand nou dar care se bazează pe cele mai bune traditii din domeniu si oferă o gamă vastă de produse. Fabricat in Bulgaria.
  • Abril et Nature - produse vegane fabricate in Spania. 
  • Lothmann Paris - produse pentru saloane si ingrijire pentru decolorat si suvitat
  • Trinity Haircare Elvetia - produse profesionale de calitate superioara, ce corespund celor mai înalte standarde si asteptări.
  • Didier Lab - brand francez de produse pentru manichiură și nail art

Estel Romania - partener de încredere al Hairstylistului. Oferim produse de calitate recunoscută la nivel mondial, cu un concept inovator și o abordare remarcabilă, gamă completă de produse profesionale de îngrijire a părului, vopsire și styling.

Sunteti hairstilist și doriti să lucrați cu produsele noastre?

Vă rugăm să contactați Managerul Vanzari din regiunea D-vastra pentru oferta specială de preț!


"ESTEL SVX Group" SRL - CUI 31419115 - Reg. Com. J22/580/2013 

Strada Canta 7, Iași, Romania, 700528

sus