✦20-50% reducere la oferta de iarna✦

Program de lucru: Luni-Vineri, 09:00 - 17:30 +40 747 056 359

Coșul tău de cumpăraturi

Nu ai nimic în coșul de cumpărături. Fă prima ta comanda acum!
spre magazinul online

Lista de favorite

Trebuie să intri în cont sau să te înregistezi pentru a adăuga produse în lista de favorite.
Înregistrează-te
Închide

Despre noi

Despre noi

Salut!

Suntem "Estel SVX Group" SRL - distribuitorul oficial in România al Companiei "Unicosmetic" SRL, producătoare produse cosmetice profesionale pentru păr, marca ESTEL Professional. Produsele noastre sunt destinate saloanelor de înfrumusețare, stiliștilor profesioniști, dar oferim și o gamă largă de produse de îngrijire a părului, menite să prelungească  și să mențină efectele procedurilor și tratamentelor de salon. 

Estel Professional este un partener de încredere al Hairstylistului. O companie ce oferă produse de calitate recunoscută la nivel mondial, cu un concept inovator și o abordare remarcabilă. Brandul Estel oferă o gamă completă de produse profesionale de îngrijire a părului, vopsire și styling. Compania "UNICOSMETIC" are o rețea de distribuire larga in toate regiunile lumii, inclusiv Rusia, Ukraine, România, Letonia, Lituania, Germania, Polonia, Austria, Mexic etc.

Suntem distribuitorii oficiali a mai multor branduri de cosmetice și produse din domeniul Beauty, precum brandul francez de produse pentru manichiură și nail art Didier Lab și brandul producator de instrumente pentru manichiuriști Silver Star.

Sunteti profesionist și doriti să lucrați cu produsele noastre?

Vă rugăm să contactați Managerul Vanzari din regiunea D-vastra


"ESTEL SVX Group" SRL - CUI 31419115 - Reg. Com. J22/580/2013 

Strada Canta 7, Iași, Romania, 700528

sus