✦VEZI PROMOTIILE NOASTRE✦

Program de lucru: Luni-Vineri, 09:00 - 17:30 +40 747 056 359

Coșul tău de cumpăraturi

Nu ai nimic în coșul de cumpărături. Fă prima ta comanda acum!
spre magazinul online

Lista de favorite

Trebuie să intri în cont sau să te înregistezi pentru a adăuga produse în lista de favorite.
Înregistrează-te
Închide

NOU! MYSTERIA - magie cu tehnologie performanta pentru parul tau

Autor: Estel Romania

20.10.2021

Cu noile produse din gama ESTEL MYSTERIA frumusețea poate fi programată: ziua - transformare, seara - relaxare, noaptea - recuperare, dimineața - energie!

Iar tu primești plăcere întotdeauna!

Magia inteligentă a ESTEL MYSTERIA se bazează pe complexul Smart Style, cu microemulsii inovatoare. Acestea pătrund rapid în structura părului, formează un strat omogen la suprafață și se transformă, ca prin magie.

Complexul Smart Style face adevărate miracole cu părul tău:

  • Volum expresiv
  • Densitate spectaculoasă
  • Strălucire de oglindă
  • Păr ascultător
  • Putere incredibilă
  • Sezații neobisnuite de păr neted și dinamic

Programul ESTEL MYSTERIA include:

Tratamentul de salon ESTEL MYSTERIA - oferă densitate, netezime, păr de mătase, volum, strălucire și protecție împotriva factorilor negativi. Este recomandat pentru toate tipurile de păr.

Produse îngrijire la domiciliu - prelungirea efectului după procedură, reconstrucția profundă a părului în timpul nopții și asigurarea unei îngrijiri ce va relaxa toate simțurile. Recomandat pentru utilizare seara, noaptea și dimineața.

Formulele ESTEL MYSTERIA, care lucrează împreună cu bioritmurile naturale ale corpului uman, aduc beneficii maxime, dezvăluie tot potențialul frumuseții părului și oferă un efect miraculos.

Dimineața dau energie și protecție, în timpul zilei îți ajută să fii perfecțiunea absolută, seara te relaxează, iar noaptea lansează procese puternice de recuperare.

Scufundarea completă în momentul SPA are loc datorită aromei magice și captivante a parfumului MYSTERIA. Un vârf de scorțișoară, o uncie de grapefruit și un pic de bergamotă deschid un portal către lumea magiei, unde realitatea devine o iluzie, un vis. Inima parfumului te duce într-un câmp înflorit de lavandă și flori sălbatice, în timp un val cu note de heliotrop, smirnă, boabe de tonka, vanilie, chihlimbar și specii lemnoase te acoperă ca o aripă de Feonix. Simți magia!

MYSTERIA - magie inteligentă!

sus