✦VEZI PROMOTIILE NOASTRE✦

Program de lucru: Luni-Vineri, 09:00 - 17:30 +40 747 056 359

Coșul tău de cumpăraturi

Nu ai nimic în coșul de cumpărături. Fă prima ta comanda acum!
spre magazinul online

Lista de favorite

Trebuie să intri în cont sau să te înregistezi pentru a adăuga produse în lista de favorite.
Înregistrează-te
Închide

Regulament Concurs

REGULAMENT CONCURS

“Castiga un set de produse profesionale pentru par de la Estel”

1. Concursul „ Castiga un set de produse profesionale pentru par de la Estel” este un concurs organizat de Estel SVX Group SRL pe teritoriul Romaniei, exclusive prin intermediul paginilor oficiale de Facebook si ale companiei in perioada 12.09-16.10.22

2. Campania se va desfasura conform prevederilor prezentului regulament („Regulamentul”) a caror respectare este obligatorie pentru toti participantii.

3. Prin inscrierea la acest Concurs, participantii declara si recunosc ca au luat cunostinta cu prevederile Regulamentului, si ca accepta termenii si conditiile prezentului Regulament si inteleg ca in acest scop datele lor cu character personal vor fi prelucrate conform Regulamentului. Participantii se obliga sa respecte si sa se conformeze tuturor termenelor, conditiilor si prevederilor prezentului Regulament. Regulamentul este disponibil oricarui solicitant, in mod gratuit, pe toata perioada Concursului, la adresa https://www.estel.ro/ro/regulament-concurs sau prin solicitarea in scrisa la sediul Organizatorului.

4. Nu pot participa la concurs angajatii Estel SVX Group SRL si membrii familiilor acestora, persoanele a caror varsta este mai mica de 18 ani la data inscrierii in concurs.

5. Organizatorul poate verifica oricand masura in care o persoana respecta prezentul regulament. In cazul in care  constata sau ii sunt aduse la cunostinta incalcari sau nerespectari ale Regulamentului sau nerespectarii conditiilor de participare in Concurs, Organizatorul poate proceda la suspendarea/anularea drepturilor sau premiilor dupa caz, descalificarea Participantilor implicate. Organizatorul nu datoreaza nici o despagubire de orice natura sau plata  Participantului descalificat.

6. Concursul se desfasoara in perioada 12 septembrie - 16 octombrie 2022.

7. Pentru participarea la concurs, orice persoana interesata trebuie sa raspunda la toate intrebarile din formular prin selectarea de raspunsuri, distribuit de pe paginile oficiale de Facebook  Estel Vopsea si produse ingrijire par.

Intrebarile din formular

Vrei un par frumos si sanatos? Raspunde la cateva intrebari despre rutina ta de ingrijire si noi iti vom da cele mai bune solutii. Pentru ca parul tau sa fie asa cu il doresti!

Ai sansa sa castigi un set ingrijire par de la estel.ro.

Pentru a intra in concurs completeaza acest mic sondaj si lasa datele tale de contact.

1.Ce tip de par ai?

 2.Ce problema majora are parul tau?

3.Utilizezi instrumentele termice (feonul, placa)?

4.Vopsesti parul?

5.Esti satisfacuta de felul cum arata parul tau?

6.Ai auzit de magazinul online Estel.ro? 

Adresa ta de email

 

8. Prin complatarea formularului participantii sunt de accord cu conditiile si regulamentul acestui concurs si sunt de acord cu prelucrarea datelor personale. Participantii sunt de accord cu toate activitatile promotionale ulterioare si accepta ca Organizatorul sa foloseasca datele de contact (emai, telefon) in vederea transmiterii mesajelor electronice pentru promovarea imaginii si produselor pe care le comercializeaza.

9. Prin intermediul acestui concurs, se ofera cadou 7 seturi de produse din gamele Curex, Otium, Haute Coute Coutre Estel, Abril et nature si Artisto format din 2 produse (sampon 250ml, balsam/masca 200ml) , pentru 7 persoane participante, prin tragere la sorti.

Premiul 1 - un set format din un sampon, o balsam din gamele Luxury Care Haute Couture.

Premiul 2 - un set format din un sampon, o masca din gamele Abril et Nature.

Premiul 3 - un set format din un sampon, un balsam Otium Estel.

Premiul 4 - doua premii cate un set format din un sampon si un balsam din gama Curex Estel Professional

Premiul 5 - doua premii cate un set format din un sampon si un balsam din gama Artisto Elea Professional

10. Pentru desemnarea castigatorilor, se organizeaza o tragere la sorti prin intermediul serviciului www.random.com (program cu distributie aletorie fara interventia umana, unde sunt incluse toti participantii. Tragerea la sorti va avea loc in data de 17 octombrie 2022 ora 15.00, zi in care vor fi anuntati si catigatorii. Castigatorii premiilor oferite nu au posibilitatea de a solicita inlocuirea acestora cu alte bunuri sau bani. Un participant poate castiga doar un singur premiu. Participantii vor fi contactati timp de 24 ore pentru revindecarea cadoruilor.

11. Confirmarea castigatorilor se va face pe paginii oficiale Facebook (https://www.facebook.com/estel.magazinonline), si contactarea persoanelor castigatore prin email/telefon prin care se confirma castigul. Pentru a intra in posesia premiului, castigatorii trebuie sa ofere organizatorului Estel SVX Group SRL urmatoarele date: nume complet si adresa de e-mail si adresa de livrare, in maxim 24 de ore de la contactarea acestora de catre organizatori. Castigatorii sunt de accord cu toate activitatile promotionale in vederea publicarii castigarii premiilor si accepta ca Organizatorul sa foloseasca numele de utilizator pe Retelele de socializare in vederea reppstarii pe conturile Companiei pentru o perioada de 1 an fara remunerare in scopul promovarii acestui concurs sau a imaginii de brand sau pricaror produse comercializate de Organizator.

12. In cazul in care castigatorii nu ofera aceste informatii, castigul nu poate fi atribuit, astfel incat se va realiza o alta tragere la sorti pentru desemnarea unui alt castigator.

13. Pentru informatii suplimentare referitoare la concurs, organizatorii pot fi contactati la adresa de e-mail marketing@estel.ro sau prin intermediul paginii oficiale de Facebook.

14. Acest concurs este organizat exclusiv de Estel SVX Group SRL, platformele de socializare Facebook si Instagram neavand nicio raspundere sau implicare, nefiind sponsorizata, sustinuta sau administrata de catre acestia sub nicio forma.

15. In conformitate cu Regulamentul (UE) nr. 679 din 27 aprilie 2016 protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date (denumit in continuare „GDPR”),Estel SVX Group SRL, in calitate de „Operator”, prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal cu buna credinta si in realizarea scopurilor specificate in prezenta politica. Prin participarea la concurs, va exprimati acordul pentru ca Estel SVX Group SRL sa prelucreze datele referitoare la numele complet si adresa de e-mail, in cazul in care va numarati printer castigatori. De asemenea, prin furnizarea datelor persoanei insotitoare, confirmati faptul ca ati obtinut acordul prealabil al acesteia de a transmite numele complet si adresa de e-mail a acesteia catre Estel SVX Group SRL. Informatiile mentionate vor fi prelucrate exclusiv pentru scopul prezentului concurs.

16. In cazul in care o anumita prevedere a prezentului Regulament este declarata nula, celelelte prevederi raman valabile in masura in care popt produce efecte juridice chiar in absenta conditiilor declarate nule. In masura posibilului, conditiile anulate s einlocuiesc cu o alta reglementare rezonabila, valida juridic care s acorespunda scopului prevederilor lipsite de validitate.

17. Pentru informatii suplimentare privind Concursul si alte comunicari cu Organizatorul, va incurajam sa ne scrieti la marketing@estel.ro

 

ORGANIZATOR

S.C. ESTEL SVX GROUP S.R.L.

09.09.2022

sus