Coșul tău de cumpăraturi

Nu ai nimic în coșul de cumpărături. Fă prima ta comanda acum!
spre magazinul online

Lista de favorite

Trebuie să intri în cont sau să te înregistezi pentru a adăuga produse în lista de favorite.
Înregistrează-te
Închide

Vopseaua de par si barba pentru barbati - cum se folosește și ce avantaje are

Autor: ESTEL Romania

02.02.2021

 

Chiar dacă părul alb poate fi un motiv de mândrie, de curând, tot mai mulți bărbați apelează la diverse trucuri de întinerire, printre care și camuflarea părului alb.

Vopsirea, camuflarea părului alb pentru bărbați:

Părul des și sănătos, de o culoare intensă și frumoasă, este dorința fiecărei persoane, indiferent de sex și vârstă. Având în vedere ritmul modern al vieții și factorii externi nefavorabili, firele albe pot să apară la o vârstă tânără. Stresul, alimentația dezechilibrată, deficitul de vitamine, precum și modificările legate de vârstă afectează producția de melanină, pigmentul care dă culoare părului tău. 

Remediul în acest caz este nuanțarea și camuflarea părului grizonat - o procedură care vizează vopsirea ușoară a părului, fără schimbarea culorii naturale în zonele în care nu există încă păr alb. Rezultatul este o culoare masculină naturală, fără nuanțe nedorite și efectul rădăcinilor crescute. Trecerea de nuanță va fi ușoară și invizibilă - avantajele camuflarii părului față de vopsirea clasică.

 

În ce cazuri se poate face nuanțarea părului alb la bărbați? 

Dacă aveți zone locale de păr grizonat - melanj "sare și piper", sau dacă aveți părul complet alb. Și, desigur, dacă doriți să schimbați nuanța părului. 

 

Vopsea pentru bărbați pentru a nuanța părul și barba ESTEL Alpha Homme - un produs de nelipsit din orice barber shop. 

Deoarece acest produs este destinat în principal bărbaților, paleta Alpha Homme constă din nuanțe care sunt cele mai apropiate de culoarea naturală a părului masculin.

Care este avantajul vopselei - spumă Alpha Homme? 

Colorarea clasică cu vopsea cremă durează de obicei 30-40 de minute. Camuflarea cu Alpha Homme sub formă de spumă colorantă vă permite să efectuați această procedură în doar 10 minute și este foarte ușor să aplici vopsea sub formă de mousse pe o tunsoare scurtă la bărbați. Astfel, este foarte ușor și avantajos să integrați această procedură cu restul serviciilor pentru care vin bărbații la salon / barbershop. 

Acest produs poate fi folosit și pentru a nuanța mustața și barba. Spuma nu va lăsa urme pe piele. Nu conține amoniac. 

În plus, această vopsea nu va schimba culoarea părului natural, iar bărbații nu vor avea o astfel de problemă precum rădăcinile crescute, care diferă prin culoare. 

Colecția de vopsea Alpha Homme pentru bărbați conține 7 nuanțe în paleta pentru profesioniști, a câte 10 ml/fiolă; care se amestecă cu activator oxidant ALPHA HOMME 6%, volum 200 ml. Activatorul din seria masculină va oferi o penetrare mai profundă a pigmentului de colorare în păr, deoarece produsul este destinat vopsirii părului alb.

Vopseaua pentru barbati poate fi folosita pentru vopsirea parului si a barbii. 

Vedeti si vopseaua camuflaj pentru barba. Aceasta se amesteca cu oxidant special de 3%.

Recomandări de utilizare în salon:

Pentru a prepara compoziția de colorare, combinați o fiolă de vopsea (10 ml) și același volum de activator.

Timpul de vopsire este ales între 5 și 10 minute, în funcție de intensitatea dorită a culorii și de cantitatea de păr alb și este selectat individual. 

Este mai convenabil să aplicați spuma în doi pași pentru a evalua rezultatul colorării (5 minute + reaplicare și alte 5 minute). Este posibil să fiți mulțumit de nuanțare după primele 5 minute și nu va trebui să continuați să colorați.

 


Vopsea pentru bărbați Alpha Homme  - nuanțare păr și barbă acasă 

Dacă preferi din motive personale să camuflezi părul alb acasă, fără a merge la salon, acum ai această posibilitate. 

Poți efectua procedura de camuflare a părului alb în condiții de casă, cu vopseaua pentru păr și barbă ALPHA HOMME de la ESTEL, în paleta căreia găsești doar nuanțe naturale. 

Alege una din cele 4 nuanțe. Îngrijirea și camuflarea părului grizonat cu spuma ALPHA HOMME este o adevărată magie, nimeni nu va ști că ai făcut vreo manipulare cu părul tău! Efectul se obține rapid, în câteva minute și se spală treptat, ușor, fără efectul rădăcinilor crescute. Camuflarea părului alb este o modalitate rapidă și ușoară de a-ți îmbunătăți culoarea părului și starea de spirit!

Mod de utilizare:

Se amestecă vopseaua și oxidantul într-un raport de 1: 1 în în recipientul de formare a spumei, se agită bine și se aplică pe păr. Întinde bine spuma cu ajutorul unui pieptene cu dinți deși. Urmărește vizual depunerea și apariția nuanței. Se spală după 5-10 minute. Aranjează părul cu produse hair styling pentru bărbați din gama Alpha Homme.

  


Pentru coafare și îngrijire suplimentară, vă recomandăm să folosiți ulei sau balsam de barbă din seria ALPHA HOMME PRO.

sus